Viktora Cara Emina 11
51415 Lovran Croatia
Tel. +385 51 294 400 
sales@hotelvillaastra.com 

Ponuda

nema novosti u popisu.

Neobavezan upit

Dobrodošli

Riječ domaćina

Naš poriv u hotelu Villa Astra je da svaki naš gost osjeti preobražaj. Kao i naši cijenjeni partneri, Schlosshoteli i Herrenhäuser grupa i mi se nadamo da će svaki naš gost „doći kao gost i otići kao prijatelj".

Štoviše, želimo da naš Hotel i Lovran, tihu oazu zdravog življenja na Opatijskoj rivijeri okruženoj prirodnom ljepotom i jedinstvenom klimom Kvarnerskog zaljeva, svaki gost napusti osjećajući se opuštenije, punije i kreativnije.

Svakodnevno smo svjedoci upravo takvih svjedočanstava naših gostiju i prijatelja, koji brzo prepoznaju i osjete posebnu energiju ove lokacije, duboki mir i opuštanje. Većina se vraća upravo zbog toga. Naša misija koju nastojimo živjeti i koja nas ispunjava jest: "Služimo Vas s ljubavlju i poštovanjem."

Iznimno smo ponosni što ove godine otvaramo vrata susjedne vile Astra Nova. Obje vile su sagrađene u isto vrijeme u istom stilu i od istih arhitekata tako da su praktički blizanci. Tako ćete nakon 10 godina boravka u vili Astri moći uživati u novom smještaju samo nekoliko koraka dalje.

Vjekoslav Martinko, vlasnik