Viktora Cara Emina 11
51415 Lovran Croatia
Tel. +385 51 294 400 
sales@hotelvillaastra.com 

Ponuda

nema novosti u popisu.

Neobavezan upit

Ambijent & Principi

Restaurant Villa Astra obnovljeni je u duhu zlatnih vremena K.u.K. monarhije i dio je našeg kulturnog nasljeđa. Pri obnovi posebna je pažnja posvećena detaljima kako bi opet zasjao u svom sjaju. Prema izboru možete uživati u odabranim jelima u Austrijskoj, Hrvatskoj ili Mađarskoj sobi, uz društvo veselih portreta Cara Franza Josipa I.

 

Isto tako možete uživati i u vanjskim terasama, na maloj terasi se nalazi jedan stol namijenjen za opušteno i intimno druženje, dakle privatnost je zajamčena. Velika je terasa također namijenjena za goste hotela za veći broj osoba sa mogućnošću spojenih i odvojenih stolova prema potrebi naših gostiju. Obe terase pružaju predivan pogled na Kvarnerski zaljev i njegove otoke.

 

U Villi Astri sva su jela pripremljena od najboljih, probranih lokalnih i regionalnih sezonskih namirnica. Spojem klasičnog načina pripreme i daškom kreativnosti, nastaju lagana, zdrava jela koja doprinose dobrobiti naših gostiju. Dio naših specijaliteta čine divlje proljetne šparoge, čuveni kvarnerski škampi i svježe ulovljena riba, creska janjetina, ovčji sir, te trešnje i maruni sa obronaka Učke. Kvarnerska kuhinja nije naširoko poznata, ali njene čari su u kombinaciji ruralne profinjenosti Istre i obalne raznolikosti Dalmacije. U Villi Astra smo joj dali posebno mjesto kroz 4 sezonska Wellbeing menija. 

 

Za Vas smo odabrali samo najbolje: Malvaziju i desertna vina iz Istre; aromatičnu, suhu Žlahtinu s Krka; suho vino - crni Dingač i iznimno bogat dalmatinski Plavac. Za one koji se odluče za europsku klasiku, pripremili smo bogat izbor vina iz Francuske, Austrije i Italije. I na kraju, vrhunsku ponudu pića dopunjuju pomno odabrani digestivi i izvorske vode.