Viktora Cara Emina 11
51415 Lovran Croatia
Tel. +385 51 294 400 
sales@hotelvillaastra.com 

Ponuda

nema novosti u popisu.

Neobavezan upit

Vjenčanja

Večera u restoranu ili uz bazen

Osim mogućnosti organizacije svečanih prigoda u restoranu Villa Astra nudimo i mogućnost organiziranja istih događaja u vrtu vile uz bazen ili na terasi restorana uz mogućnost natkrivanja u slučaju lošeg vremena.

Meni

U našem restoranu nudimo velik izbor lokalnih specijaliteta i delicija koja su spravljena od organskog povrća uzgojenog na našem imanju „Oraj“ i lokalnih namirnica. Cijene menua ovise o kompleksnosti i broju sljedova a kreću se od 400kn pa do 750kn za mesni menu, od 450kn pa do 800kn za riblji, vegetarijanski od 300kn pa do 550kn i dječji menu već od 150kn.

Cijena meni-a uključuje:

  • Piće dobrodošlice za mladence i uzvanike (npr. domaće rakije medica i biska, razni prirodni sokovi, pjenušac, domaće pivo, mineralna voda, domaća votka i kava)
  • Meni od 4 do 8 sljedova
  • Ispisani  meni
  • Unikatni ekološki ukras za meni rađen jedinstvenom tehnikom recikliranja
  • Ručno napisana imena uzvanika na pločici od recikliranog papira
  • Cvjetni aranžman na recepciji
  • Bijele navlake za stolice
  • Servis u bijelim rukavicama
  • 1 konobar na 10 uzvanika
  • Stručno koordiniranje večere

Piće konzumirano tijekom večere  nije uključeno u cijenu menija te se plaća po završetku konzumacije. Torta nije uključena u cijenu menija, te u skladu sa Vašim željama Villa Astra nudi vrhunsku ponudu slastica i svadbenih torti. 

Glazba

S obzirom da naša Villa drži visoke standarde servisa, glazbu koju mi preporučamo sukladna je vizijama Ville Astra. Prof. Vladimir Babin i Željko Barač jedni su od vrhunskih jazz glazbenika čija je kvaliteta mnogo puta oduševila naše goste. S obzirom na vaše zahtjeve nudimo sljedeći izbor glazbe:

Saksofon, Klavir, Vokal (Jazz, Evergreen, Zabavna Glazba)

Saksofon, Klavir (Jazz, Evergreen, Zabavna Glazba)

Klasična gitara-duo (klasična Glazba, Španjolska Glazba, Vokal)

Klavir (Klasična Glazba, Jazz, Evergreen, Zabavna Glazba)

U mogućnosti smo zadovoljiti sve vaše glazbene zahtjeve (DJ, glazba u živo), ukoliko su sukladni sa vizijama i standardima naše Ville.

Ceremonija vjenčanja

Ukoliko ste izabrali da sam čin vjenčanja obavite u Villi Astra, nudimo vam uslugu koja uključuje kompletnu organizaciju, dekoraciju, te stručno koordiniranje ceremonije. Cijene za ceremoniju ovise o broju uzvanika te vašim željama.

Smještaj

Zbog Vaše udobnosti zahtijevamo zakup svih 6 soba Ville Astra na dan vjenčanja, kako bi samo Vi i Vaši uzvanici uživali za Vaš veliki dan. Kod rezervacija soba 12 ili 6 mjeseci unaprijed nudimo posebne popuste.

Cvijeće i dekoracije

Kako bi vam dan vjenčanja ostao u najljepšem sjećanju, nudimo Vam vrhunsku uslugu cvjetnih aranžmana i cvjetnog dizajna, te dekoracija za prostor interijera i eksterijera. 

Matični ured

Cijene za usluge matičarke dogovaraju se isključivo sa matičnim uredom u Lovranu. Gospođu Zdenku možete dobiti na broj telefona (051) 291101. U dogovoru sa matičnim uredom možete saznati sve potrebne informacije vezane za vaše vjenčanje u Villi Astra, matičnom uredu ili u crkvi u Lovranu. Od dokumenata vam je potrebno: Fotokopija domovnice, Izvadak iz Matične knjige rođenih (ne stariji od 3 mjeseca) i osobna iskaznica.

Dodatne usluge

Ovisno o željama mladenaca nudimo i usluge šminkanja, frizera, masaža, fotografa, šatora, vatrometa, svjetlosnih efekata,  te se cijene dogovaraju nakon određivanja vrste usluge.

Napomena: S obzirom na limitiranost prostora u Villi te mogućnost kiša, maksimalni kapacitet za vjenčanje su 34 osobe sa glazbom i plesnim podijem, te 44 osobe bez plesnog podija.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem upitu, te se radujemo budućoj suradnji.

Za dodatne informacije kontaktirajte naš F & B

(051) 294 400 i event@hotelvillaastra.com

HACCP certifikat