Viktora Cara Emina 11
51415 Lovran Croatia
Tel. +385 51 294 400 
sales@hotelvillaastra.com 

Ponuda

nema novosti u popisu.

Neobavezan upit

Casa Oraj

Seosko gospodarstvo Oraj je obnovljena rustikalna kuća smještena na obroncima Učke u zaleđu Lovrana, na nadmorskoj visini od 375 m. Okružuje je 25,000 m2 imanja netaknute prirode na području Tuliševice.

Kako se nalazi na pola puta između vrha Učke i mora, s Oraja se pruža veličanstven pogled u kombinaciji s tišinom, pjevom ptica i šuškanjem lahora u krošnjama drveća. Naizgled beskrajne staze kroz stoljetne šume pružaju se na sve strane, sve do tisućljetnih spilja podno Oraja.

S vrha Učke, koji se proteže iznad Oraja, moguće je poslije kiše vidjeti čak i svjetla Venecije, dok se u podnožju, od obale prema arhipelagu Cresa i Lošinja pa sve do Velebita prostire Kvarner, poznat kao Zaljev dobrobiti.

Oraj kao zasebna cjelina

Od travnja 2015. godine Casa Oraj je u postupku izdvajanja u zasebnu tvrtku Orajski mir d.o.o. O novim informacijama i o novoj web stranici ćemo vas obavještavati kako se proces bude odvijao.

Duh Mjesta

U prirodi postoje posebna mjesta, gdje se može osjetiti zračenje pozitivne energije. Takva energija može utjecati na postizanje sklada u našem osobnom energetskom polju. Oraj je upravo mjesto gdje sklad područja potiče otvaranje uma, oslobađa vas svakodnevnih misli i pomaže u pronalaženju novih životnih puteva i misli kroz jačanje Vaše životne snage. To je savršeno mjesto za šetnje, pješačenje ili planinarenje daleko od gradske vreve i prometa. Ovdje Vam se pruža mogućnost za upoznavanjem lokalnog ljekovitog bilja, uživanjem u čistom, opojnom zraku i potpunim opuštanjem. Oraj je prirodna oaza i savršeno mjesto za poticanje unutarnjih promjena i transformacije.

Sobe

Oraj je potpuno renovirana kuća za odmor, a raspolaže s 4 dvokrevetne sobe namještene originalnim stilskim namještajem, potpuno opremljenom kuhinjom (perilica suđa i drugi kuhinjski aparati), blagavaonicom, dnevnim boravkom s malom knjižnicom i konobom, okružena vrtom sa suhozidima i špiljama. Posebnu atrakciju predstavlja labirint. Postoji mogućnost najma kuhara. Tehnička opremljenost: telefonska linija, perilica rublja i drugi kućanski aparati. Kuća je smještena na padinama Učke 375 m iznad mora, svega 15-tak minuta vožnje od Lovrana i Opatijske rivijere. Svojim položajem nudi jedinstven spoj mora i planine, bogatstvo mediteranske klime i nezaboravan pogled na čitav Kvarner. Oraj je idealan za male grupe gostiju, seminare, sastanke, te razne rekreativne i zdravstvene programe. Uz samu kuću nalazi se parkiralište.

Galerija fotografija seoskog imanja "Casa Oraj".