Viktora Cara Emina 11
51415 Lovran Croatia
Tel. +385 51 294 400 
sales@hotelvillaastra.com 

Ponuda

nema novosti u popisu.

Neobavezan upit

Hotel Villa Astra

Nezaboravan doživljaj

Elegantni i profinjeni Boutique Hotel Villa Astra djelo je arhitekta Renata Renosca i graditelja Attilia Maguola, i savršen je primjer venecijanske gotike s početka 20. stoljeća. Građena je u periodu 1903.-1905.g., na samom početku niza nekadašnjih ljetnikovaca, na prekrasnoj lokaciji tik uz Jadransko more i s veličanstvenim pogledom na Kvarnerski zaljev.

Okružuje je mediteranski zeleni vrt iz kojeg vodi direktan pristup šetnici Lungomare. Villa Astra ima 6 prostranih soba sve s pogledom na more. U Hotelu Villa Astra možete pronaći sve što vam je potrebno za opuštanje i ugodan odmor: recepciju, vanjski bazen s morskom vodom, knjižnicu, prostorije za wellness s velikim izborom masaža, i sve to na svega nekoliko metara od mora. U središnjem dijelu vile nalazi se renomirani restoran ugodne i intimne atmosfere s gurmanskom ponudom lokalnih specijaliteta. Vile imaju izlaz na obalnu šetnicu Lungomare (dugačku 16 km) kojom vam do centra grada Lovrana treba oko 15 minuta hoda.

Vila raspolaže sa šest prostranih, elegantnih i suvremeno opremljenih spavaćih soba od kojih je svaka osobita po svom uređenju te skladu boja i bogatih tkanina.
Galerija slika naših vila, soba, vrta, restorana...
Virtualna šetnja kroz hotel "Villa Astra"