Viktora Cara Emina 11
51415 Lovran Croatia
Tel. +385 51 294 400 
sales@hotelvillaastra.com 

Ponuda

nema novosti u popisu.

Neobavezan upit

Tretmani & Aktivnosti

Tretmani

Da bismo pokrenuli promjene u svom životu potrebno je sagledati sebe kao cjelinu tijela, uma i duha. Kroz naš inovativni holistički koncept odmora te kroz sagledavanje osobe kao cjeline kreirali smo jedinstven program koji će vam pomoći da sagledate svoju trenutnu životnu situaciju. One with Nature - One with Life koncept pruža vam vodstvo i nudi alate koji će pridonijeti postizanju ravnoteže i obnovljenom osjećaju zdravlja putem trajnim životnih promjena.

Posebna ponuda

Piling 25 min + masaža 40 min

390 kn

Evaluacija, procjena zdravstvenog stanja i konzultacija

Zdravstvena konzultacija (uključuje kompjutersku pulsnu dijagnostiku) 60 min

750 kn

Pulsna dijagnostika- kompjuterska 30 min

550 kn

Akupunktura 30 min

350 kn

Masaže

Opuštajuća masaža cijelog tijela 60 min

240 kn

Masaža stopala 45 min

250 kn

Tui-na masaža 60 min

350 kn

Mediteranska masaža 60 min

350 kn

Top to Toe masaža 80 min

450 kn

Shiatsu tretman 60 min

450 kn

Pilinzi

Revitalizirajući piling (morska sol, menta, đumbir) 25 min

200 kn

Mediteranski piling (morska sol, lavanda, ružmarin) 25 min

200 kn

Piling za učvršćivanje tijela (morska sol, limun, ružmarin) 25 min

200 kn

Aktivnosti

Yoga 60 min

190 kn

Yoga 90 min

225 kn

Meditacija, opuštanje, disanje 45 min

150 kn

Meditacija, opuštanje, disanje 90 min

225 kn

Tenis najam terena 60 min

100 kn

Opis tretmana

Pulsna dijagnostika je jedna  od temeljnih dijagnostičkih metoda tradicionalne kineske medicine. Ona se praktično izvodi tako da se na palčanoj arteriji ispituje puls u tri pozicije i dva nivoa na desnoj i lijevoj ruci. Kompjuterska pulsna dijagnostika omogućila je da se upotrebom sofisticirane UZ sonde i kompjutorskog programa na identičnim pozicijama za manualnu palpaciju snime i obrade pulsogrami za 12 organa. Rezultat analize sličan je nalazu EKG-a. Na osnovu nalaza utvrđuje se glavni uzrok poremećaja i određuju terapijske smjernice za akupunkturno liječenje.

Shiatsu masaža - Shiatsu masaža je oblik terapije koja svoje korijene vuče iz tradicionalne istočnjačke medicine. Shiatsu je japanska riječ nastala od 2 ideograma koji znače prst (shi) i pritisak (atsu). Uz primjenu dodira kao osnovnog principa, Shiatsu uključuje i nježno istezanje i tehnike upravljanja. Shiatsu radi s protokom energije ili kija koja kruži našim tijelom specijalnim energetskim kanalima, odnosno meridijanima. U Shiatsu-u se fizički dodir koristi za određivanje distribucije kija kroz tijelo kao i za korigiranje svih disbalansa koji u njemu mogu nastati. Za razliku od drugih oblika masaže, u Shiatsuu primatelj zadržava odjeću i pri masaži se ne koriste ulja.

Akupunktura - je terapeutska tehnika tradicionalne kineske medicine kojom se ubadanjem igala u specifične točke na koži pacijenta uspostavlja ravnoteža (Qi) vitalne energije koja struji kroz organizam. Preporuča se napraviti nekoliko tretmana za redom.

Tui-na masaža je metoda tradicionalne kineske masaže koja uključuje kombinaciju niza  specifičnih pokreta, masaže i akupresure. Tui na kineska masaža se provodi po meridijanima (kanalima) kroz koje protječe vitalna energija (Qi). Ova masaža djeluje na pravilan protok vitalne energije, na bolove i poremećaje u kralježnici i zglobovima, na pravilan rad unutarnjih organa, organskih sustava i na ukupno psihičko i fizičko zdravlje.

Top to Toe masaža - opuštajuća i osvježavajuća masaža cijelog tijela uz mini tretman lica koji uključuje piling, masažu i masku. Dok maska hrani kožu lica, dodatno ćemo vas opustiti uz refleksnu masažu stopala.

Mediteranska masaža - Energizirajuća masaža cijelog tijela uljem i mljevenim bosiljkom u obliku blagog pilinga koja će stimulirati cirkulaciju i potaknuti opuštanje. Uključuje i blagu masažu lica i glave.

Masaža stopala - se temelji na načelu refleksnih zona na stopalima koje su energetskim kanalima i refleksnim putovima povezane s određenim organima i tjelesnim sustavima. Pritiskom palca i prstiju na refleksne točke stopala stimulira se sposobnost tijela da se samo zaliječi.