Tretmani i aktivnosti

Dobrobit

Meerblick

Naučite kako upravljati određenim stanjima (poput alergija, kronične boli, probavnih i srčanih tegoba, kroničnog umora, artritisa i više) usredotočujući se na aspekte koji su možda zanemareni ili zaboravljeni.

Zajedno ćemo vratiti važne aspekte vašeg života u vašu svijest, kao što su vaše fizičko zdravlje i mentalna jasnoća. Nudimo vam mnogo različitih tretmana i aktivnosti.

Masaže

•Aroma masaža
•Mediteranska masaža
•Medicinska masaža

Bio Well GDV Camera

Što je Bio-Well GDV kamera?

Bio-Well je revolucionarni alat koji se temelji na tehnici elektro-fotonske slike ili vizualizacije plinskim pražnjenjem (Kirlianov efekt) napravljen posebno za ekspresnu procjenu energetskog stanja osobe. Tumačenje snimaka temelji se na konceptu akupunkturnih točaka, Auyrvedi i mnogim znanstvenim i kliničkim istraživanjima koja su se provodila tijekom 20 godina. Brz je, vizualan, pouzdan i jednostavan za korištenje.

Bio-Well je razvio međunarodni tim predvođen dr. Konstantinom Korotkovim i donosi moćnu tehnologiju poznatu kao tehnika vizualizacije plinskog pražnjenja na tržište na pristupačniji način nego ikad prije. Proizvod se sastoji od desktop kamere i pratećeg softvera. Dodatni dodaci također su dostupni za kupnju za provođenje Environment i BioClip skeniranja.

Tehnologija: GDV tehnika

GDV tehnika je računalna registracija i analiza elektrofotonskih emisija različitih objekata, uključujući i biološke (posebno ljudskih prstiju) koje nastaju stavljanjem objekta u elektromagnetsko polje visokog intenziteta na leći uređaja.

Kada se izvodi skeniranje, slaba električna struja se primjenjuje na vrhove prstiju kraće od jedne milisekunde. Odgovor objekta na ovaj podražaj je stvaranje elektroničke emisije. Emisija elektrona stimulira plinsko pražnjenje (sjaj) koje se hvata video kamerom, a zatim prevodi i prenosi natrag u grafičke prikaze za daljnju analizu.

Slika koju stvaramo u Bio-Well instrumentu temelji se na ideji koncepta akupunkturnih točaka i potvrđena je 20-godišnjim kliničkim iskustvom od strane stotina praktičara s mnogo tisuća pacijenata. Proces skeniranja je brz, jednostavan i nenametljiv... radite to svakodnevno za najbolje rezultate! Dobijte povratne informacije u stvarnom vremenu o tome koji čimbenici - pozitivni i negativni - utječu na vaš stres i energetsko stanje. S dodatkom Bio-Well Sputnik mjerite i energiju okoliša i objekata! Bio-Well nije medicinski instrument. Pruža dojam o vašoj razini energije i stresa te omogućuje korisnicima da vide njihovu svakodnevnu transformaciju i utjecaj različitih situacija i podražaja. Prijateljski softver čini obradu podataka jednostavnom i praktičnom za korisnike bez iskustva.