HR | DE | EN

PROSLAVE

Vjenčanja

Večera u restoranu ili uz bazen

Osim mogućnosti organizacije svečanih prigoda u restoranu Villa Astra nudimo i mogućnost organiziranja istih događaja u vrtu vile uz bazen ili na terasi restorana uz mogućnost natkrivanja u slučaju lošeg vremena.

Meni

U našem restoranu nudimo velik izbor lokalnih specijaliteta i delicija koja su spravljena od organskog povrća uzgojenog na našem imanju „Oraj“ i lokalnih namirnica. Cijene menua ovise o kompleksnosti i broju sljedova

Cijena meni-a uključuje:

  • Piće dobrodošlice za mladence i uzvanike (npr. domaće rakije medica i biska, razni prirodni sokovi, pjenušac,  pivo, mineralna voda, kava)
  • Meni od 4 do 8 sljedova
  • Cvjetni aranžman na recepciji
  • Servis i stručno koordiniranje večere

Piće konzumirano tijekom većere  nije uključeno u cijenu menija te se plaća po završetku konzumacije. Torta nije ukljućena u cijenu menija, te u skladu sa Vašim željama Villa Astra nudi vrhunsku ponudu slastica i svadbenih torti. Također dekoracija,  i ostale usluge nisu uključene u cijenu menija.

Ceremonija vjenčanja

Ukoliko ste izabrali da sam čin vjenčanja obavite u Villi Astra, nudimo vam uslugu koja uključuje kompletnu organizaciju, dekoraciju, te stručno koordiniranje ceremonije. Cijene za ceremoniju ovise o broju uzvanika te vašim željama.

Smještaj

Zbog Vaše udobnosti zahtijevamo zakup svih 10 soba Ville Astra na dan vjenčanja, kako bi samo Vi i Vaši uzvanici uživali za Vaš veliki dan. Kod rezervacija soba do 12 mjeseci unaprijed nudimo posebne popuste na smještaj.

Cvijeće i dekoracije

Kako bi vam dan vjenćanja ostao u najljepšem sjećanju, nudimo Vam vrhunsku uslugu cvjetnih aranžmana i cvjetnog dizajna, te dekoracija za prostor interijera i eksterijera.

Matični ured

Cijene za usluge matičarke ovise o vrijeme ceremonije (radni tjedan ili vikend, te sat) Od dokumenata vam je potrebno: Fotokopija domovnice, Izvadak iz Matične knjige rođenih (ne stariji od 3 mjeseca) i osobna iskaznica. Ceremonija se odvija na hrvatskom jeziku. Za strane državljane je potreban sudski tumač.

Dodatne usluge

Ovisno o željama mladenaca nudimo i usluge šminkanja, frizera, masaža, fotografa, šatora,  te se cijene dogovaraju nakon određivanja vrste usluge.

Napomena: S obzirom na limitiranost prostora u Villi te mogućnost kiša, maksimalni kapacitet za vjenčanje su 25 osobe.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem upitu, te se radujemo budu?oj suradnji.

Za dodatne informacije kontaktirajte

(051) 294 400 i sales@hotelvillaastra.com