HR | DE | EN

Casa Oraj

Seosko gospodarstvo Oraj je obnovljena rustikalna kuća smještena na obroncima Učke u zaleđu Lovrana, na nadmorskoj visini od 375 m. Okružuje je 25,000 m2 imanja netaknute prirode na području Tuliševice, na liticama iznad Medveje s kojih se pruža veličanstven pogled u kombinaciji s tišinom, pjevom ptica i šuškanjem lahora u krošnjama drveća. Naizgled beskrajne staze kroz stoljetne šume pružaju se na sve strane, sve do tisućljetnih spilja podno Oraja.

Kuća Oraj je potpuno renovirana kuća za odmor, a raspolaže s 4 dvokrevetne sobe namještene originalnim stilskim namještajem, potpuno opremljenom kuhinjom (perilica suđa i drugi kuhinjski aparati), blagavaonicom, dnevnim boravkom s malom knjižnicom i konobom, okružena vrtom sa suhozidima i špiljama. Posebnu atrakciju predstavlja labirint. Postoji mogućnost dostavu hrane iz Ville Astra. Tehnička opremljenost: telefonska linija, perilica rublja i drugi kućanski aparati. Kuća je smještena svega 15-tak minuta vožnje od Lovrana i Opatijske rivijere. Svojim položajem nudi jedinstven spoj mora i planine, bogatstvo mediteranske klime i nezaboravan pogled na čitav Kvarner. Oraj je idealan za male grupe gostiju, seminare, sastanke, te razne rekreativne i zdravstvene programe. Uz samu kuću nalazi se parkiralište.

Duh mjesta

U prirodi postoje posebna mjesta, gdje se može osjetiti zračenje pozitivne energije. Takva energija može utjecati na postizanje sklada u našem osobnom energetskom polju. Oraj je upravo mjesto gdje sklad područja potiče otvaranje uma, oslobađa vas svakodnevnih misli i pomaže u pronalaženju novih životnih puteva i misli kroz jačanje Vaše životne snage. To je savršeno mjesto za šetnje, pješačenje ili planinarenje daleko od gradske vreve i prometa. Ovdje Vam se pruža mogućnost za upoznavanjem lokalnog ljekovitog bilja, uživanjem u čistom, opojnom zraku i potpunim opuštanjem. Oraj je prirodna oaza i savršeno mjesto za poticanje unutarnjih promjena i transformacije.