Netaknuta priroda

Casa Oraj

Ausblick
Nutzgarten Casa Oraj

Casa Oraj je  rustikalna seoska kuća na brežuljku iznad Lovrana, na podnožju planine Učka. Nalazi se 375 metara iznad razine mora, na 25.000 četvornih metara starog posjeda, usred netaknute prirode.

Smješten između vrha planine Učka i mora, Oraj uživa u nezaboravnom pogledu koji momentalno smiruje. Ovaj mir prati samo pjev ptica i šuštanje lišća na vjetru. Čini se da beskrajni planinski putevi vode kroz drevne šume do pećina s pogledom na more.

Na uzvisini Lovrana

Sobe

4 sobe za po 2 osobe u renoviranoj rustikalnoj kući s najboljim pogledom na Kvarnerski zaljev. 

Casa Oraj

Duh mjesta

U prirodi postoje posebna mjesta gdje se može osjetiti zračenje pozitivne energije. Takva energija može utjecati na postizanje harmonije u našem osobnom energetskom polju. Oraj je upravo takvo mjesto gdje harmonija regije potiče otvoreni um, oslobađa vas od svakodnevnih misli i pomaže vam u traženju novih načina života i razmišljanja povećanjem vaše životne energije.

To je savršeno mjesto za šetnju, planinarenje ili penjanje, daleko od gradske buke i prometa. Ovdje imate priliku upoznati lokalnu floru, uživati u čistom, opojnom zraku i potpuno se opustiti. Oraj je prirodna oaza i savršeno mjesto za promicanje unutarnje promjene i transformacije.